Mrt

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı sınavlardan 9. sınıf Türk Dili ve Edebiyatı ve Matematik derslerinin sınavları ülke geneli, 10. sınıf Türk Dili ve Edebiyatı ve Matematik derslerinin sınavları il geneli, diğer tüm sınavlar ise okul geneli ortak yapılacaktır.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen süreç değerlendirme sınavlarının üçüncüsünü gerçekleştirdik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Şehitlik Anıtı ziyaretini gerçekleştirdik.

Mrt

Kültür Edebiyat Kulübü öğrencilerimiz ve TDE öğretmenimiz Uğur SERDAR tarafından İstiklal Marşı'nın kabulü ile ilgili hazırlanan program okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mrt

"Misafiriniz Var" projesi kapsamında okulumuz öğretmen ve idarecilerinin katıldığı veli ziyaretlerine devam ediyoruz.

Mrt

"Okul Ortaklığı Projesi" kapsamında Muğla Menteşe TOBB Fen Lisesi ile ortak deneme sınavı gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Okul Ortaklığı Projesi kapsamında Muğla 75. Yıl Fen Lisesi öğrencileriyle kitap söyleşisi düzenledi.

Şbt

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından "Güvenli İnternet Günü" kapsamında okulumuz konferans salonunda bir söyleşi gerçekleştirildi.

Şbt

Liselerde Bilim Uygulamaları projesi kapsamında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan sunumlar okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Şbt

Kuruculuğunu İngilizce Öğretmenimiz Muazzez Tikbaş’ın yaptığı ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Melisa Gedikli ile birlikte yürüttükleri “Art Journey In Recycling” ( Geri Dönüşümde Sanat Yolculuğu) isimli yeni bir eTwinning  projesine  başladık.

Ock

Öğrencilerimiz, Çedes projesi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Rukiye Okumuş'un organize ettiği, "Yardımseverlik ve Merhamet" konulu etkinlikte Filistin'e yardım kermesi düzenlediler.

Ock

"No Waste For Tomorrow" ( Yarın için Sıfır Atık ) isimli 10 ortaklı yeni bir e-Twinning projesine daha başladık.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen Mizahi Sözlük ve Afiş yarışmalarında okulumuz öğrencileri güzel eserlere imza attılar.

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda yapılan etkinliklerle kutladık.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 85. yılında saygı ve minnetle anıyoruz.