Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda yapılan etkinliklerle kutladık.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 85. yılında saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla, okulumuz öğretmenlerinin hazırladığı sorulardan oluşan ve eşgüdümünü Tarih Öğretmenimiz Ufuk VATANDAŞ'ın yaptığı bilgi yarışmalarını tamamladık.

Kas

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1. veli toplantıları ile okul aile birliği toplantısını gerçekleştirdik.

Kas

Dünyaca ünlü bir söyleyiş vardır: “Practice Makes Perfect” (Alıştırma mükemmelleştirir).

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla ilçe geneli düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencimiz Medine KESTANE'yi ve kendisine danışmanlık yapan TDE öğretmenimiz Neslin KIRMAZ'ı tebrik ediyoruz.

Ekm

Pazar Fen Lisesi ailesi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarındaki yerimizi aldık.

Ekm

Sosyal sorumluluk ve ÇEDES kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri Fındıklı Huzurevi'ni ziyaret ettiler.

Ekm

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Muazzez Tikbaş' ın rehberlik ettiği  8 ülke (Türkiye, Polonya, Romanya, Hırvatistan, Yunanistan, Sırbistan, İspanya, İtalya) ve 23 okulun katılımıyla oluşturulan "I’ll Tell You A Story About Giving " e-twinning projesi 10 Eylül'de etkinliklerine başlamıştır.

Eyl

2023 YKS sonucunda üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi tebrik eder yeni hayatlarında başarılar dileriz.

Pazar Fen Lisesi

Sonuçlar için TIKLAYINIZ.

Haz

Art for Nature (Doğa İçin Sanat) isimli 2. e twinnig projemiz İngilizce öğretmenimiz Muazzez Tikbaş rehberliğinde devam ediyor.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Muazzez Tikbaş tarafından yürütülen eTwinning bağlantılı “ Healthy Body, Healthy Mind “ projesi için Webinar düzenlendi.

Nis

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Muazzez Tikbaş’ın rehberlik ettiği "Healthy Body, Healthy Mind"(Sağlam  kafa sağlam  vücutta bulunur) isimli yeni etwinning projesi başladı.

Ağu

2022 YKS yerleştirme sonuçlarına göre üniversiteyi kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve bizi destekleyen velilerimize teşekkür ediyoruz.

Pazar Fen Lisesi

May

Pazar Fen Lisesi Tubitak 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirildi.