RİZE / PAZAR - Pazar Fen Lisesi

PANSİYONA YERLEŞEN ÖĞRENCİ LİSTELERİ,

Kas

Pazar Fen Lisesi ailesi olarak tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.

Ock

Yoğun bir dönemi geride bırakan Pazar Fen Lisesi öğrencileri ve okulumuz öğretmenlerinden Orhan Enes Çaylı,İsmail Gökhan GÜRSOY ve Serkan TEPE eşliğinde Ayder Yaylası´nda stres attılar.Keyifli bir hafta sonu planlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Gençlik Projeleri Destekleme Programı (2018-1) Kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "PAZARFEN SPORFEST"  Masa Tenisi etkinliği başladı.

Ara

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünden Doçent Doktor Vahit KANDEMİR´in sunduğu "Antarktikada Bilim Yolculuğu" konferansına öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi. Konferansa RTEÜ den Fizik bölümü Maden bilimleri nano teknoloji bölümünden Dç.Dr. Eyüp Fahri KESKENLER ve Fakülte Sekreteri Ertan ÇRLİK katıldılar.