YENİ DÖNEM YENİ POJE

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Muazzez Tikbaş' ın rehberlik ettiği  8 ülke (Türkiye, Polonya, Romanya, Hırvatistan, Yunanistan, Sırbistan, İspanya, İtalya) ve 23 okulun katılımıyla oluşturulan "I’ll Tell You A Story About Giving " e-twinning projesi 10 Eylül'de etkinliklerine başlamıştır.

Projenin amacı öğrencilerin paylaşım ve empati duygusunu geliştirmek, düşünmeye motive etmek, öğrencileri yakın ve daha geniş toplulukla iletişim kurmaya teşvik etmektir. Aynı zamanda öğrenciler, yaratıcı yönlerinin geliştirilmesi için, kendilerinin tasarlayıp sundukları hediyeler hazırlamaya teşvik edilecektir. Disiplinler arası bir yaklaşımla yaptıkları çalışmaları diğer öğrencilerle, aileleriyle, arkadaşlarıyla ve genel olarak yakın ve daha geniş topluluk üyeleriyle paylaşacaklardır. Ayrıca proje çalışmalarında güvenli internet  kullanımı konusunda bilgilendirmeler yapılacaktır.

Çalışmalarında 10B sınıfı öğrencilerimize ve danışman öğretmenleri Muazzez TİKBAŞ' a başarılar dileriz.

Yayın: 08.10.2023 - Güncelleme: 08.10.2023 16:13 - Görüntülenme: 143