ART JOURNEY IN RECYCLING

Kuruculuğunu İngilizce Öğretmenimiz Muazzez Tikbaş’ın yaptığı ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Melisa Gedikli ile birlikte yürüttükleri “Art Journey In Recycling” ( Geri Dönüşümde Sanat Yolculuğu) isimli yeni bir eTwinning  projesine  başladık.

Projede geri dönüşüm yoluyla doğayı korumayı, çöp miktarını azaltmayı, doğayı daha temiz tutmayı, geri dönüştürülebilir ürünler kullanarak hava ve çevre kirliliğini önlemeyi öğretmek ve geri dönüştürülmüş malzemelerin farklı sanatlara fayda sağlayacak farklı tarz ve modellerde ürünlere dönüştürülmesi konusunda farkındalık yaratmak amaçlanıyor. Bu proje ile öğrenciler sanata ve doğaya değer vermeyi öğrenecek, farklı kültürlerden ünlü sanatçıları tanıyacak. Atık malzemeleri kullanarak ürünler yaratacak ve yaptıkları çalışmalara sanatsal yönlerini katacaklar. Farklı kültürleri öğrenip İngilizcelerini geliştirecekler, ayrıca web2.0 araçlarından da yararlanacaklar.

Öğrencilerimize ve danışman öğretmenleri Muazzez Tikbaş’a başarılar diliyoruz.

20-02-202420-02-2024

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 14:50 - Görüntülenme: 47